rr2.jpg

בית ברמת רזיאל

שטח מגרש:  500 מ"ר

שטח בנוי:

קומת קרקע- 140 מ"ר   

מרתף- 60  מ"ר

שנת סיום: 2019

צילום: טל ניסים

תוספת בניה ועיצוב חדש לבית מול הנוף על צלע הר. חצר הבית דו מפלסית. קומת הקרקע בגובה הרחוב, וקומת המרתף פונה אל החצר האחורית בגבול החורש הטבעי. הבית נבנה לפני כ-15 שנה. מפלס קומת הקרקע בשלד עץ. קומת המרתף נבנתה כקירות אטומים ללא גישה, מתוך כוונה להרחיב את הבית בעתיד.

התכנון כלל חיבור קומת המרתף אל קומת הקרקע ופתיחתה אל החצר האחורית. המרתף  תוכנן עבור שני הילדים הבוגרים, והוא כולל סלון, שני חדרי שינה וחדר רחצה. גג הרעפים שהוסתר מבפנים בתקרה אופקית נמוכה, פורק באזור הציבורי של הבית ונבנה בצורה שונה, ע"י קורות עץ גושני חשופות,  ומתנשא לגובה 6 מ'.  שינוי מבנה הגג  מאפשר פתיחת חלון משולש בקיר הצפוני המשפר דרמטית את התאורה הטבעית בבית, ואת האיוורור הטבעי.

rr3.jpg
rr4.jpg
rr5+.jpg
rr6.jpg
rr7.jpg
rr8.jpg
rr9.jpg
rr10.jpg
rr11.jpg
rr13.jpg
rr14.jpg
rr15.jpg
rr16.jpg
rr17.jpg
רמת רזיאל- תכנית קרקע וסביבה.jpg

לפרויקט הבא

לפרויקט הקודם